Henkilöstö (sivuja päivitetään tammi-helmikuun aikana uusien kuvien yms.muodossa)

Anssi Rönkä
info@kuofit.fi

Moi, olen hyvinvointivalmentaja Anssi Rönkä Kuopiosta ja toimin myös Kuofitin toimitusjohtajana.

Kokemusta asiakkaiden kuntosaliohjauksista kuntokeskuksissa on yli 14 vuoden ajalta ja omaa treenikokemustakin on karttunut n. 20- vuoden verran. Olen toiminut myös itse aiemmin kuntosaliyrittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla kolmisen vuotta ja toisessa keskuksessa Kuopiossa olin aiemmin töissä 11 -vuotta tehden ohjaus- ja myyntitöitä.

Tällä hetkellä teen valmennustyötä osa-aikaisesti Kuofitillä sekä vastaan Kuofitin päivittäisestä toiminnasta.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme Kuofitiin!
Jussi Rissanen
info@kuofit.fi
Pt-valmentaja

Moikka! Nimeni on Jussi Rissanen ja liikuntataustani on todella monipuolinen. Pallopelejä, yleisurheilua ja kaikenlaista monipuolista liikuntaa olen harrastanut noin 25 vuotta. Nykyään liikkuminen on pääasiassa kuntosaliharjoittelua sekä ”crossfit-tyylistä” jumppaa. Ulkoliikuntaa suosin aerobisessa ja peruskestävyysliikunnassa.  Elämäntaparemontin aloitin noin 2012  erehdysten, virheiden ja onnistumisten kautta. Painoa olen tiputtanut noin 15 kiloa.  Tätä tietoa ja taitoa haluan jakaa muillekin ettei sinun tarvitse samoja virheitä tehdä. Olen suorittanut personal trainer-koulutuksen FAF:lla kesällä 2018. Valmennusta teen osa-aikaisena. Valmentajana vahvuuteni on asiakkaan saama täysi läsnäolo sekä huomio. Lisäksi osaamiseeni kuuluu suoritustekniikoiden opettaminen laitteissa ja vapailla painoilla sekä varsin laaja liikepankki. Valmentajana tykkään ohjata myös ulkoharjoituksia jos asiakkaalle ne käy. Elämästä nauttiminen ja terveelliset elämäntavat kulkevat käsi kädessä, kumpikaan ei sulje toista pois.
Tervetuloa valmennukseeni!
Heini Korhonen
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Moi, olen Heini Korhonen ja toimin valmentajana Kuofitin toimipisteessä. Koulutuksena minulla on liikunnan ammattitutkinto ja alan työkokemusta on kertynyt yksilövalmennuksen lisäksi ryhmäliikunnanohjauksista, kuntosaliohjauksista sekä nyrkkeilyn opetuksesta/valmennuksesta.

Oma liikuntataustani painottuu vahvasti nyrkkeilyyn, josta kilpakokemustakin löytyy. Nyrkkeilyn kautta mukaan tulivat voima- ja toiminnallinen harjoittelu, jotka kuuluvat edelleen omaan treeniviikkooni. Valmentajana olen luotettava ja kannustava. Haen tietoa ja kehitän itseäni jatkuvasti, että voisin valmentaa parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinua. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten urheilija, aloitteleva kuntoilija tai painonpudottaja. Toimin pääasiassa kuntokeskus Kuofitilla valmentajana. Matkasta tavoitteisiin voi myös nauttia!

Tervetuloa valmennukseeni!
Anne Keränen, esittely tulossa tammikuun 2020 aikana
Eeva Ossi
Pt-valmentaja
info@kuofit.fi

Moi, olen Eeva Ossi Kuopiosta, koulutettu ravinto- ja fysiikkavalmentaja ja Personal trainer. Ensimmäisen ammatin opiskelin hoito-alalle, joten tietämys kehon anatomiasta ja fysiologiasta on vahvuuteni. Minulla on vuosien kokemus kuntosaliharjoittelusta, toinen intohimoni on juoksu. Valmentajana olen motivoiva ja kannustava, huomioin lähtötilanteesi ja autan sinua pääsemään tavoitteeseesi oli se sitten painonpudotus, lihasmassan lisäys tai vaikka yleinen hyvinvointi ja kunnonkohotus. Ohjaan myös Mika Tossavaisen apuna Fit Boxingia Kuofitilla.

Tervetuloa valmennukseeni!
Mika Tossavainen,
Fit Boxing -kuntonyrkkeilyvalmentaja
info@kuofit.fi

Moi, olen Mika Tossavainen Kuopiosta ja ohjaan Kuofitilla Fit Boxing -kuntonyrkkeilytreenejä yksilö- ja pariharjoitteina. Olen tehnyt jo vuosia ohjaustyötä useissa kuntokeskuksissa kuntonyrkkeilyohjaajana ja omia parhaita saavutuksia ovat nyrkkeilyn saralla 3 x SM 1., Baltian -maiden mestaruus ja mm.kolme ammattilaisottelua, joista 3 voittoa! ;) Tuntini sopivat aivan aloittelijasta kokeneempaankin kuntoilijaan. Kuntonyrkkeily on erinomaista "lääkettä" mm.niska-/hartiavaivoihin ja myös sopii mainiosti mm.istumatyöläisille. Kannustankin nyt teitä tulemaan kokeilemaan Fit Boxingia kanssani ja kokemaan liikunnan iloa!

Let's get ready to rumble, tervetuloa valmennukseeni! 

Pikul Pholsan
Lapsiparkkivalvoja, puhtaanapitotyöt,
vastaanotto
Anssi Rönkä
tj., yritysmyynti, VIP-asiakkaat, laskutus, pt-valmennus, vastaanotto
Puh. 040-537 0331 (laita tekstaria mikäli et saa kiinni) E-mail:info@kuofit.fi