AJANKOHTAISTA

TÄRKEÄ: Tiedote koskien elokuun e-laskuasiakkaita, tee e-laskutus uudestaan!


25.07.2018

Vastoin aiempaa tiedotustamme, kanta-asiakkaiden tulee tehdä e-laskutus uudestaan. Tämä johtuu edellisen laskuttajan lähettämistä muutossanomista koskien e-laskuja, eli niitä ei uusi laskuttajamme saanut siirrettyä sellaisenaan omaan järjestelmäänsä vastoin aiempaa tietoa mikä meille annettiin. Tämä tieto saatiin juuri, pahoittelut asiakkaillemme muuttuneesta tiedosta ja sen aiheuttamasta vaivasta e-laskutuksen suhteen! 5.8 erääntyvät laskut ovat lähteneet tänään 25.7 eteenpäin paperiversioina ja 16.8 erääntyvät laskut lähtevät paperiversioina eteenpäin viimeistään pe 3.8.

LUE SEURAAVA TEKSTI: Elokuun laskut saapuvat kaikille paperiversioina kotiin ja LASKUSSA OHJEET E-LASKUTUSTA VARTEN, NOUDATA SIIS NIITÄ!  Suorita elokuun maksu kyseisellä paperilaskulla ja tee samalla verkkopankissasi e-laskutus:
Kuofit Oy/Ropo 24 -laskutuspalvelu (ei siis enää Kuofit Oy:n nimellä pelkästään.)

Elokuun laskuissa ei ole paperilaskutuslisää asiakkaille, eli tekemällä e-laskutuksen uudestaan 20.8 mennessä (1. ryhmä= 5.päivän laskutusasiakkaat) ja 30.8 mennessä (2.ryhmä=16.päivän laskutusasiakkaat) vältyt paperilaskutuslisältä +5€/lasku alkaen sitten syyskuulta.