AJANKOHTAISTA

Muista pitää kunnostasi huolta, lue oheinen tiedote!


08.05.2020

Pääsiäisen jälkeen porukkaa on alkanut hiljalleen palailla taas salitreenien pariin, muistutuksena muutama asia:

- kirjautuminen salille on palannut normaaliksi, käytä korttiasi siis AINA myös respassa olevassa lukijassa ja klikkaa "Kuntosali" -laatikkoa respassa olevalta näytöltä esim.salikortillasi
- heti respan takana olevalla seinällä on käsidesipiste, käytä joko sitä tai pese kädet, ennenkuin lähdet salinpuolelle kuntoilemaan. Pese kädet myös poislähtiessä salilta.
- pidä turvavälit kanssatreenaajiin, muista myös yskimissääntö, eli yskäistään sinne "hihaan"
- naisten infrapunasauna on vielä toistaiseksi käyttökiellossa
- salilla on useita laitteiden desinfiointiin tarkoitettu pyyhkeitä, voit käyttää niitä aina lopettaessasi kuntoilun kyseisellä laitteella jne. Talon puolesta kaikki pinnat desinfioidaan edelleen 2krt/päivä, samoin pyyhkeet vaihdetaan 2krt/pv.
- vältä yleisiä ruuhka-aikoja mikäli se on mahdollista, meidän salilla on yleensä eniten porukkaa arkipäivinä alkuviikosta ja n.klo 16-18 välillä. Mikäli pystyt kuntoilemaan päiväsaikaan, suosi aamu- tai päiväharjoittelua, hiljaisimmat ajat ovat klo 03.30-09.00 ja klo 12.00-15.00 väliset ajat ja illalla klo 19.30 jälkeen. Muista että sairaana ei saa tulla kuntoilemaan nyt eikä jatkossakaan!
- yli 70v -asiakkaiden kuntosalikortit ovat toistaiseksi kiinni 31.5.2020 saakka, ellei toisin ole sovittu Anssin kanssa henkilökohtaisesti. Alle 70v -senioriasiakkaat voivat alkaa palailla kuntoilemaan, mikäli asiakas ei kuulu riskiryhmään ja on ns.perusterve (asiakkaalla ei ole sydän-/verisuonitautia, astmaa, diabetesta jne, katso lisätietoja riskiryhmistä täältä ). Mikäli haluat purkaa salikorttisi tauotuksen ja palata kuntoilemaan, ota ensin yhteyttä info@kuofit.fi tai puh.0503291817 ja sovitaan asia jokaisen kanssa erikseen henkilökohtaisesti.

Lisäksi toinen yleisluontoinen asia: Kaverin (joka ei siis ole asiakkaanamme) tuominen salille on ehdottomasti kielletty henkilökunnan poissaollessa, kameravalvonta! Sovi erikseen Anssin kanssa, mikäli tutustumisajankohta saliin on sellainen, ettei henkilökunta ole paikalla.