AJANKOHTAISTA

Kuntosalivälineiden vuokrausta ma 23.3 alkaen ja VIP-tuntien varausmahdollisuus ke 25.3 alk. nyt Kuofitilta!


22.03.2020

Kuntosalivälineiden vuokraus ja VIP-tuntien vuokraus nyt Kuofitilta!
Olemme huomanneet, että monesta kuntoiluvälineitä myyvästä paikasta kotitreeniin tarvittavat välineet on loppuunmyyty tai niitä on enää heikonlaisesti saatavilla.
Vastaamme omalta osaltamme tähän kysyntään eli alamme vuokraamaan kanta-asiakkaillemme pienvälineitä kotitreeneihin seuraavasti ma 23.3.2020 alkaen:
 
Varaa kuntoiluvälineesi info@kuofit.fi, varauksen tulee alkaa viimeistään 24h meille tulleen sähköpostisi jälkeen. Liitä sähköpostiisi oma nimesi ja väline (et) mitä aiot vuokrata sekä ehdotus kuntoiluvälineen hakuajasta salilta. Vahvistamme vuokraukseen liittyvät asiat sinulle sähköpostitse. Voit varata max 2 kuntoiluvälinettä kerrallaan, esim.käsipainoparin ja hulavanteen. Vuokra-aika on aina 2 viikkoa=14vrk ja vuokra-aika alkaa siitä kun väline on haettu meiltä. Esim. mikäli vuokraat hulavanteen ma 23.3 aamuna ja hakuajaksi on sovittu ti  24.3 klo 10.00 salilta, loppuu vuokra-aikasi siinä tapauksessa ti 6.4 klo 10.00. Vuokravälineen maksu tapahtuu kuntoiluvälineen hakemisen yhteydessä suoraan salille, esim.hulavanteen kohdalla se on 7€/2viikkoa.  Varaa myös 20€ panttimaksu KÄTEISELLÄ välineiden haun yhteydessä, palautamme panttimaksun käteisellä vuokravälineen palautuksen yhteydessä mikäli vuokrattu väline on samassa kunnossa kuin vuokra-ajan alkaessa. Voit varata saman kuntoiluvälineen uudestaan aikaisintaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä vuokrauksesta, mutta mikäli välinettä ei olla varattu oma vuokra-aikasi päätyttyä, voit jatkaa myös vuokra-aikaa suoraan eteenpäin.
Mikäli vuokrattu väline on hajonnut, pidätämme oikeuden periä panttimaksun itsellemme. Myöhässä palautetuista välineistä veloitamme 20€ myöhästymismaksun eli pyritään liikuttamaan mahdollisimman isoa osaa porukasta tässä nyt poikkeusaikanakin ja että välineitä olisi mahdollisimman monen saatavilla myöskin. Vuokrattavat välineet desinfioidaan ja huolletaan talon puolesta ennen ja jälkeen vuokra-ajan.
 
Hinnasto, vuokra-aika 14vrk:
Jumppapallo, 5€
Voimapyörä vatsatreeniin + putkirulla kehonhuoltoon 5€
Hulavanne 1,5kg, 7€
Käsipainot 1-4kg, 5€/pari/viikko, käsipainot 5-10kg 7€/pari
Mutkatanko 6kg+lukot+levypainoja max 30kg, 10€
Käsipainot 12kg, 16kg, 20kg ja 24kg, 10€
Levytanko 20kg+lukot+painoja max 150kg saakka, 20€
Spinning -pyörä, 20€
Steppilauta, 5€
Plyobox -laatikko toiminnalliseen treeniin 7€
Jumppamatto, 5€
Bodypump -tanko+lukot+painoja n.20kg, 10€
Kahvakuulat 4kg-24kg, 7€/1 kuula
TRX -valjaat toiminnalliseen harjoitteluun, 20€/7vrk (saatavilla silloin tällöin)
 
Lisäksi nyt on mahdollista vara kuntosali omaan tai esim.pienen kaveriporukan/perheesi käyttöön ja välttää varmasti mm. ylimääräisiä henkilökontakteja salilla! Kuntosalin tilat desinfioidaan aina erikseen ennen VIP-tunnin alkua. VIP- tunteja voivat varata myös salin ulkopuoliset henkilöt eli tämä ei vaadi välttämättä Kuofitin kanta-asiakkuutta. Mikäli sattuu päällekkäisiä varausajankohtakyselyitä, silloin varaamme Kuofitin kanta-asiakkaalle tunnin aina ensimmäisenä. VIP -varaukset alkavat ke 25.3.2020 klo 05.00 alkaen ja siitä eteenpäin seuraavasti:

ma-pe klo 05.00-06.00 ja klo 12.00-15.00 ja iltaisin klo 19.00-20.00
la-su klo 12.00-15.00

VIP-tunnit alkavat aina tasatunnein, max osallistujamäärä on 5 henkilöä/varattu VIP -tunti. Paikalla tuolloin on aina salin henkilökuntaa opastamassa tarvittaessa treeneihin ja tarvittaessa mukana myös Leki lapsiparkin valvonnan osalta (poislukien aamutunnit). Tässä kohtaa myös lapsi lasketaan yhdeksi henkilöksi. Salin henkilökunta desinfioi laitteet aina asiakkaan puolesta VIP-tunneilla. Varaukset viim.24h ennen haluttua treeniajankohtaa info@kuofit.fi tai suoraan vastaanotosta, emme ota vastaan puhelinvarauksia, sosiaalisen median kautta tehtyjä varauksia yms. Tunnin maksu suoraan vastaanottoon ennen tunnin alkua ja mahdolliset peruutukset viimeistään 6h ennen alkuperäistä varattua treeniajankohtaa. Tulematta jätetyistä tunneista veloitamme 50€ sakkomaksun varauksen tehneeltä henkilöltä, eli varaukset ovat siinä mielessä sitovia. Mikäli myöhästyt(tte) varatulta tunnilta, päättyy varattu tunti silti alkuperäisen sopimuksen mukaan eli kannattaa tulla VIP-tunneille ajoissa!
KAIKKI ASIAKKAAMME: TARKISTA AINA ENNEN SALILLE LÄHTÖÄSI NOINA YLLÄ OLEVINA AJANKOHTINA, ETTEI SALI OLE VARATTU VIP KÄYTTÖÖN! Päivitämme näille sivuille reaaliajassa aina varatut ajankohdat ja päivät.
 
Hinnasto (1h, perässä kokonaisvuokran hinta):
1hlö/30€
2 hlöä/50€
3 hlö/70€
4 hlöä/80€
5 hlöä/ 90€

HUOM! Tämänhetkisillä Kuofitin VIP-asiakkaillamme on ennakkovarausoikeus tunteihin eli mikäli sattuu päällekkäisiä kyselyitä, VIP-asiakkaamme menee siinä kohtaa edelle. Hinnastoon lisätään +10%/VIP-tunti, mikäli kukaan pienporukasta ei ole kanta-asiakkaamme.
 
Kaikki kuntoiluvälineiden vuokrauksesta ja VIP-tuntien vuokrauksesta kertyneet tulot käytämme kiinteiden kulujen, kuten vuokrien, laiteleasing -lyhennysten yms. hoitoon, jotta paikallinen salisi olisi meidän kaikkien käytössämme myös tämän vaikean ajan jälkeen.
Kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia meitä tukeneita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, yhdessä ollaan vahvempia!
 
Terveisin yrittäjäpariskunta Anssi ja Leki