AJANKOHTAISTA

Koronavirustiedote +60v ja +70v -asiakkaillemme


26.03.2020

Jatkamme suurimman riskiryhmän eli +70v -asiakkaidemme korttien tauotusta 31.5.2020 saakka eli tämän ryhmän kortit on suljettu siis kokonaan toistaiseksi salin päätöksellä. Tilannetta tarkastellaan viimeistään toukokuun aikana uudelleen ja infoamme siitä erikseen kyseistä asiakasryhmää.

Yli 60-vuotiaille emme suosittele kuntosalille tulemista myöskään (varsinkaan mikäli asiakkaalla on jotain perussairauksia kuten korkea verenpaine, astma, diabetes jne.) ja heille suositellaan kortin tauottamista myös 31.5.2020 saakka, jokainen heistä tekee päätöksen kuntoilustaan itsenäisesti.

Jokaisen panos on tässä vaikeassa tilanteessa erittäin tärkeää meille taloudellisesti, jotta saamme kiinteät kulut katettua (vuokra, laitelyhennykset yms.) myös epidemia-aikana ja asiakkailla olisi mahdollisuus kuntoilla turvallisesti lähisalillaan myös jatkossa. Kaikille +60v -asiakasryhmän kortin tähän mennessä tauottaneille taukoa jatketaan automaattisesti 31.5.2020 saakka eli kortti on suljettu sinne saakka. Mikäli haluat tukea lähisalisi olemassaoloa myös jatkossa (vaikka korttisi olisikin tauolla) ja pitää silti kuntosalimaksusi normaalisti voimassa, ilmoita siitä erikseen info@kuofit.fi tai puh.0503291817, hyvitämme maksetut kuukaudet porrastetusti takaisinpäin ensi syksystä alkaen. Tuestasi kiittäen, Anssi ja Leki