AJANKOHTAISTA

Käsipainotreeniohjelma kotitreeniin ja venyttelyohjeliikepankki kanta-asiakkaille sähköpostiin, lisäbonuksena mm.Amin Asikaisen kotitreeniohjelma yms.huhtikuun aikana!


28.03.2020

Seuraavan kolmen päivän aikana laitamme bonuspaketteja vielä kaikille kanta-asiakkaille sähköposteihin: Käsipainoilla tehtävä kotitreeniohjelma ja laaja venyttelyliikepankki tulevat seuraavaksi (arvo yhteensä 158,00€)! Paketit lähetetään ryhmittäin sähköposteihin niin, että ne ovat kaikilla viimeistään tiistaina 31.3. klo 12.00 mennessä. MIKÄLI ET OLE SAANUT KYSEISIÄ OHJELMIA TI KLO 12.00 MENNESSÄ, laita siitä sähköpostia info@kuofit.fi tiistaina 31.3 klo 12.00 jälkeen niin korjataan asia sitten (tarkista myös roskaposti!). Henkilökuntaa on salilla ma 30.3 alkaen: ma-pe klo 11.30-18.00.

Jatkossa kaikki bonukset ohjataan vain asiakkaille, JOTKA EIVÄT OLE TAUOTTANEET salikorttiaan. Huhtikuun aikana heille on tulossa mm.Amin Asikaisen tekemän kotitreenivideo! Pysykää siis mukana! -Anssi

ps.jo nyt on tullut useita tauotusten perumisia, mikäli haluat itse myös tehdä sen ja olla mukana tukemassa lähisalisi olemassaoloa jatkossakin, laitathan sähköpostia info@kuofit.fi.