AJANKOHTAISTA

Kanta-asiakkaille kaksi erilaista kotitreeniohjelmaa sähköposteihin


19.03.2020

Jokaisen kanta-asiakkaamme panos on tässä poikkeustilanteessa äärimmäisen tärkeää, jotta lähisalisi voi jatkaa toimintaansa myös epidemian jälkeen. Tietyt kiinteät kulut rullaavat normaalisti, vaikka sali olisi jossain kohtaa vaikka kokonaan suljettukin, toistaiseksi sali on kuitenkin normaalisti auki. Muista pestä kädet salille tullessa ja sieltä poistuessa, älä tule myöskään sairaana kuntoilemaan. Salia on siivottu normaalisiivouksen lisäksi tehostetusti (mm.laitteiden desinfiointi) nyt jo n.parin viikon ajan ja sitä tullaan jatkamaan.
Yli 70v salikortit ovat toistaiseksi suljettu, koska se on THL:n mukaan suurin riskiryhmä ja emme ota mitään riskejä tuon asian suhteen.

Mikäli haluat kantaa kortesi kekoon, varmistaa lähisalin olemassaolon myös tulevaisuudessa ja olla tauottamatta salikorttia jäsenmaksujen osalta tulevina kuukausina, SIITÄ EI TARVITSE erikseen ilmoittaa meille, laskutus säilyy siis ennallaan myös huhtikuusta eteenpäin. Jo tässä vaiheessa laitamme kaikille asiakkaille kaksi erilaista kotitreeniohjelmaa (arvo yht.158,00€)sähköpostilla tulemaan (jaan niitä myös salilta pe 20.3 alkaen), niitä voi toteuttaa joko salilla tai kotonaan, kukin oman valintansa mukaan. Saliohjelmat on asiakkaiden sähköposteissa su 22.3 klo 12.00 mennessä ja mikäli ei ole, niin laita sähköpostia info@kuofit.fi. TARKISTA MYÖS ROSKAPOSTISI!

Mikäli haluat peruuttaa meille aiemmin ilmoittamasi tauotuksen, LAITA SIITÄ ILMOITUS info@kuofit.fi. Samoin laita meille sähköpostia, jos et ole saanut treeniohjelmia sähköpostiisi su 22.3 mennessä. Niille asiakkaille, jotka eivät tauota korttiaan(poislukien +60v asiakkaat joille suosittelemme tauotusta ja +70v asiakkaat joiden kortit olemme jo sulkeneet omatoimisesti), meillä on jo ylimääräinen bonus olemassa, josta infoamme myöhemmin sitten lisää. Teemme jatkossa myös ilmaisia livelähetyksiä Facebookkiin treeneistä, joita voi halutessaan tehdä myös vaikkapa kotiolosuhteissa.

Ole mukana oman salisi pelastustalkoissa, jokaisen teidän panos on tässä kohtaa erittäin ratkaiseva, niistä kertyy iso puro, joka mahdollistaa toiminnan jatkamisen. Eilen lomautin Lekin myös töistä, mutta hän on luvannut hoitaa siitä huolimatta salin siivouksen ns.omaan piikkinsä palkatta.
Yhdessä tästä selvitään! -Anssi