AJANKOHTAISTA

Heinäkuun 5. ja 16.päivän laskutuksessa mukana oleville lasku sähköpostitse/tekstarilla/suoraan salilta


28.06.2018

Vaihdoimme laskutusjärjestelmän Ropo Laskutuspalveluun ja emme saaneet valitettavasti ajoissa e-laskutietoja edelliseltä laskujärjestelmältämme koskien 5.7 ja 16.7 (tai myöhemmin heinäkuun aikana ) erääntyviä laskuja. Tästä johtuen 5.7/16.7 jne. erääntyville lasku laitetaan sähköpostiin ja mikäli sähköpostia ei ole annettu meille tai se ei toimi, saa laskun tiedot tekstiviestitse tämän viikon aikana puhelimeensa/tai myös paperiversion laskusta suoraan salilta niin halutessaan tämän viikon aikana. Osalle lasku tulee paperiversiona kotiin, mikäli puhelinnumero ja/tai meiliosoite on epäselvä meillä.  Lasku tulee siis maksaa itse, eikä e-laskua heinäkuusta ilmesty verkkopankkiin. Muutos koskee vain 5.7 ja 16.7 erääntyvässä laskutuksessa mukana olevia, ei tauolla olevia asiakkaita jne.

ELOKUUN LASKUT TULEVAT KAIKILLE PAPERIVERSIONA KOTIIN, TEE ELOKUUN LASKUTIEDOILLA E-LASKUTUS UUDESTAAN, JA SUORITA ELOKUUN MAKSU KYSEISELLÄ PAPERILASKULLA, lue lisää näiltä Fit Kuopion kotisivuilta!


MIKÄLI ET LÖYDÄ LASKUA SÄHKÖPOSTISTASI, LAITA VIESTIÄ KUOPIO@OLE.FIT (TARKISTA MYÖS ROSKAPOSTI),  laitamme laskutiedot sähköpostiin siinä tapauksessa.

Mikäli jollain on e-laskutus kokonaan vielä tekemättä eli on saanut aikaisemminkin laskun paperiversiona kotiin, tulee jatkossa lasku sähköpostiin ilman 5€ laskutuslisää, mikäli toimiva sähköpostiosoite on ilmoitettu Fit Kuopiolle. Muussa tapauksessa paperilaskutuslisä on jatkossakin sen +5€/lasku.

Pahoittelemme laskutusjärjestelmän muutoksesta aiheutuvaa vaivaa asiakkaillemme!